Release DENDA GAMES: Age of Mahjong

Denda Games komt uit met een nieuwe release: Age of Mahjong

Age of Mahjong

Is het mogelijk om tot rust te komen terwijl je een adembenemende wereldstad bouwt én een vloek verbreekt? Het kan in “Age of Mahjong”, een avontuurlijk mahjong spel!

Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen met een prachtig mahjong spel. Het is echter nog veel leuker om een klassiek mahjong spelletje te combineren met een avontuurlijk verhaal! In “Age of Mahjong” laat je stapels mahjongstenen verdwijnen terwijl je ondertussen een magnifieke Chinese stad bouwt. Volg het verhaal van een keizerlijk echtpaar dat zich grote zorgen maakt om hun zieke zoon en help de bezorgde ouders om de vloek te verbreken die hun kind in een diepe slaap houdt.

Geniet van maar liefst 56 sfeervolle levels, combineer mahjongstenen en zoek naar de speciale, gouden exemplaren. Speel handige bonusvoorwerpen vrij en verzamel grondstoffen waarmee je een ware wereldstad laat verrijzen. De prachtige visuele- en geluidseffecten zullen je versteld doen staan. Geniet van een vredige en harmonieuze sfeer, genees de zoon van de keizer en vermaak je urenlang met dit fantastische mahjong spelletje!

Bij Denda Games kun je nog veel meer prachtige mahjong spellen downloaden. Speel ook Worlds Greatest Temples Mahjong en Mahjong Wedstrijd.

Meer over dit spel
Bezoek samen met Denda Games het oude China
De verhaalmodus bevat 56 levels
Speel een bonusspel vrij
Bouw een wereldstad
Verbreek een slaapopwekkende toverspreuk
Maak korte metten met stapels Mahjongstenen
Volledig Nederlandstalig

Systeemeisen
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 1.0 GHz
Geheugen: 512 MB RAM
DirectX: versie 9.0