Release DENDA GAMES: Mahjong Secrets

Denda Games komt met een nieuwe release: Mahjong Secrets

 

Onthul koninklijke mysteries en help een prinses om haar tweelingzus te vinden in “Mahjong Secrets”, een majestueus mahjong spelletje!

Elk koninklijk kasteel heeft een verboden kamer, een kamer waar kinderen beslist niet mogen komen. Ook de prinses in dit spel mag één specifieke ruimte niet betreden. De lieftallige prinses is een gehoorzaam kind maar ze is ook eenzaam. Ze is enig kind en verveelt zich. Op een dag, als haar ouders het kasteel hebben verlaten, gaat ze toch de kamer binnen.

De prinses is op het ergste voorbereid maar het geheim dat ze ontdekt is allesbehalve schokkend. Ze heeft een tweelingzus! Jaren geleden is haar evenbeeld echter ontvoerd. Als de prinses haar zusje terugvindt zal ze nooit meer alleen zijn. Ga op een mysterieuze reis en stuit op adembenemende mahjongborden. Zoek naar bijpassende voorwerpen in sprankelende zoek  en vind scènes en speel leuke minigames. Stort je op het gecompliceerde koninklijke leven en beleef een onvergetelijk avontuur in dit vorstelijke mahjong spel!

 

Ben jij een echte mahjongfanaat? Speel dan ook Worlds Greatest Temples Mahjong en Mahjong Quest. Deze prachtige mahjong spellen kun je natuurlijk downloaden bij Denda Games!

Kenmerken
Help samen met Denda Games een eenzame prinses

Meer dan 100 verschillende rangschikkingen

Heldere zoek en vind scènes

Leuke minigames

Onthul koninklijke mysteries

Vind de ontvoerde tweelingzus

Volledig Nederlandstalig

 

Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8

Processor: 1.6 GHz

Geheugen: 1024 MB RAM

DirectX: Versie 9.0